Gørlev
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 1. september 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 1. september 2023

DR1

05:36  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater (2:8)
Timian, tonic og tomater (2:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Kokken Lisa Lemke inviterer nogle venner til sin landsby i Halland. Sammen laver de mad og giver gode råd, så du kan blive en bedre kok. Denne gang handler det om besk og bittert. Der bydes på opskrifter med mælkebøtter og grillet røget laks, og Lisa laver sin egen tonic. Men frem for alt skal der spises chokolade i alle dens former og smage.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:20  

Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier?
Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier? Den grønne omstilling kalder på batterier - især de batterier, som ligger i elbiler. Om ca. ti år vil det kun være muligt at købe en elbil, hvis man skal have ny bil i EU. Det kommer til at betyde mange flere elbiler og mange flere batterier. Men der er bare ét problem. Batterier er lavet af sjældne råstoffer, og vi kan risikere at løbe tør. I en grafik i videoen ser man et lihium-ion bevæge sig mellem polerne uden på et batteri. Det burde rettelig bevæge sig mellem polerne inde i batteriet.

07:30  

Kontant: Ringet op og ruineret
Kontant: Ringet op og ruineret "Godaften - det er Rigspolitiet. Dine penge er i fare men bare rolig, vi skal nok hjælpe". Lydfiler afslører, hvordan veltalende telefonsvindlere narrer ældre til at overføre hele livsopsparingen. Svindlerne går ofte efter kunder i Nordens største bank Nordea. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor bankens sikkerhedssystem ikke stopper overførslerne til de kriminelle. www.dr.dk/kontant

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:35  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Når Andreas Mogensen har været på Den Internationale Rumstation i et halvt år, skal han vende tilbage til sit liv her på jorden.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

05:55  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:10  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (50)
Hey Duggee (50)

07:30  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (50)
Vidundervovsen Vaffel (50)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (2) I fængslet er skurkene flygtet, og i bunkeren afslører Hella sin store plan. Kan Jose og Bjørn overbevise Kristian om, at Hella er mystisk?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (5:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (5:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Andreas Mogensen drømmer om at komme på rumvandring uden for rumstationen under sin mission. Det er en risikabel opgave, hvor kun en sikkerhedsline afholder ham fra at svæve ud i intetheden. Vi ser på, hvor meget træning det kræver, før Andreas Mogensen kan komme på rumvandring, og vi undersøger, hvor langt vi mennesker er fra at komme tilbage til Månen, videre til Mars og endnu længere ud i universet.

09:05  

Dyrehospitalet (4:8)
Dyrehospitalet (4:8) Svensk dokumentarserie. Hundehvalpen Cleo har muligvis en uhelbredelig sygdom. Dværgschnauzeren Raffe arbejder som personlig assistent, og det er noget, den kan lide. I Argentina er et af verdens mest storslåede vildmarksprojekter i gang, 100 jaguarer skal slippes fri.

09:05  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) Svensk dokumentarserie. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes, så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes!

09:05  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Ninja skal gennem det allermest risikable indgreb, man vover at udføre på en svensk klinik! I Argentina findes der ikke længere vilde arapapegøjer, men det skulle gerne ændre sig med et projekt, det er sat i gang. Elefantungen Namzai har fået et bedre liv takket være sin bonusfar.

09:35  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Gizmo er blevet kørt ned af en bil, og den behøver akut hjælp. Næsehornet Namakula kan enten blive mor eller blive historisk! Hesten Mio beviser, hvorfor den fuldt ud fortjener kælenavnet Stålhesten.

10:05  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Holdet indser, at entréen til haven ser anstrengende ud, og at det er tid til at anlægge en ny. Tareq Taylor laver en låge til den nye entré. John Taylor viser den rette måde at plante et træ. Og så hylder holdet den fineste rodfrugt af alle - kartoflen. Men hvordan går det med flytteplanerne?

10:05  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Efter fire år er det blevet tid til at tage afsked med Torstens have. Det er med stort vemod, at de fire venner forlader gården, men der er også store planer og forventninger til fremtiden. Men først skal årets konkurrence afgøres. Hvem er det lykkedes at fremavle den største dahlia?

10:05  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Juli måned er gået, og sensommeren har slået til med fuld kraft. De fire venner vender tilbage til haven efter ferien og mødes af en overflod af blomsterpragt. Vi får at vide, hvordan familien Atthages ferie i haven er gået. Malin Persson går i gang med et kunstprojekt, mens John Taylor finder planter, som gror godt i grus. Pernilla Månsson Colt begynder at overveje, om holdet er vokset ud af haven og har brug for noget større.

10:35  

Min have IV (1:7)
Min have IV (1:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Lillesand gør Trine og Knut haven klar til en ny sæson. Heidi lærer at lave kranse, Stine laver et tørrestativ, og Steinar viser os blåregn.

11:05  

Loppemarkedstips (6:6)
Loppemarkedstips (6:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en 200 år gammel kiste i Täby. Antikeksperten Mats Bergstrand viser prisbilligt glas fra Iittala og Orrefors. Sofia investerer i en bordlampe.

11:05  

Loppemarkedstips (5:6)
Loppemarkedstips (5:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en antik køleboks på loppemarkedet i Stora Karby. Antikeksperten Mats Bergstrand giver tips om, hvordan man bedømmer kunsttryk på loppemarkeder. Sofia investerer i glas fra Kosta Boda.

11:05  

Loppemarkedstips (4:6)
Loppemarkedstips (4:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint besøger en antikforretning i Rödåsel uden for Umeå med antikeksperten Maria Granström. Vi lærer værdien af havedetaljer, haveindretning og kakkelovne. Sofia investerer i æsker og en sirupstønde.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (7:25)
Antikkrejlerne XXIV (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (6:25)
Antikkrejlerne XXIV (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:03  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:10  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

09:25  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:36  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vaskebjørnen stjæler mad fra skraldespande? Se med når Kristian og Katrine besøger vaskebjørnen, og se om det lykkes Finn Skrald og Viola Anemone at slippe væk fra den sure mand med giften.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

11:45  

Vilde venner III (7)
Vilde venner III (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i et rottebur, de skal bygge et hus til en gruppe flagermus og de skal hjælpe en gås, som er kommet slemt til skade i en skolegård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (11:16) - Må det briste eller bære
Bonderøven 2019 (11:16) - Må det briste eller bære I denne episode af Bonderøven: Frank og børnene er tilbage i Norge. De bor igen på gården hos Thorbjørn og Louise. Nu skal den samiske vinterhytte gøres færdig med hjælp fra venner og lokale beboere. Der bliver dog også tid til en fisketur sammen med Thorbjørn, Johan og Alma- når de alligevel skal op i højlandet for at samle vigtige træstykker til brug i byggeriet.

12:15  

Bonderøven 2019 (10:16) - Hjem til gården
Bonderøven 2019 (10:16) - Hjem til gården Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård, hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der.

13:00  

Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8)
Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8) Sæson 2 (2011). Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

13:00  

Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8)
Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8) Sæson 2 (2011). Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er december og sne og frost præger den danske natur. Jørgen og Nikolaj sejler til Romsø ud for Kerteminde. Øen er beboet af en meget fin flok dådyr, som de to går efter at sætte tænderne i. Men sneen larmer under deres fødder, så det viser sig at være sværere at komme ind på dyrene end ventet. Sendt første gang 06.11.11

13:00  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Finland. De skal nemlig på jagt efter den hvidhalede hjort, som finnerne hentede hjem helt ovre fra USA i 30'erne og 40'erne. Men man skal både være ekstremt stille og tålmodig, og det kan vise sig at blive en udfordring for de to venner. Der er selvfølgelig også et alternativ, hvis de ikke får en hjort - denne gang er det et helt elghoved. Sendt første gang 17.12.12

13:30  

I hus til halsen - Hammershøj (4:8)
I hus til halsen - Hammershøj (4:8) Carsten (74) fik i 2018 konstateret alzheimers. Tre måneder senere dør hans kone af kræft. Igennem 26 år har huset samlet minder med hans afdøde kone, deres børn og børnebørn. Nu er rummene tømt for minder, og huset fremstår tomt, slidt og forladt. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester står nu overfor opgaven at få liv og glæde ind i villaen i Hammershøj, så Carsten kan få huset solgt og fokusere på de sidste gode år, han har tilbage, inden sygdommen tager over.

14:30  

Kender Du Typen? 2015 (4)
Kender Du Typen? 2015 (4) Kender Du Typen? besøger i aften en kendt dansker, der aldrig nogensinde har smagt en cola. Til gengæld kender hovedpersonen højskolesangbogen både forfra og bagfra og har en yndlingsfilm, som er set mere end 50 gange. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, der har hang til sang. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

13:25  

EM ridebanespringning: hold, finale, direkte
EM ridebanespringning: hold, finale, direkte Der er holdfinale ved EM i ridebanespringning i Milano i Italien. Kommentatorer: Birgitte Borch og Tina Lund

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:25  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:41  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet finaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Det store slag står imellem de velklædte og rå Farfars Drenge og de rappe racerdrenge fra Formel 1. Dagens løb byder på store overraskelser, når holdene først skal ned ad Striben på uvant vis og ud på den hemmelige specialbane i Ramasjang Rally Bunkeren. Til sidst skal holdene tre gange rundt på den top-tunede Ramasjang Rally Ringen, hvor intet er, som det plejer. Hvem er det første hold over målstregen og vinder af dette års Ramasjang Rally?

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

13:15  

Heino fikser alt - Hulen (1)
Heino fikser alt - Hulen (1) Valdemar har ringet til Heino, fordi han skal have hjælp til at bygge en hule. Det er en smal smag for byggemesteren Heino, og sammen bygger de den vildeste hule.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

13:55  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

14:40  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

16:10  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

17:05  

Jordemoderen IV (8:10)
Jordemoderen IV (8:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

16:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

17:00  

Historiequizzen: Horsens Statsfængsel
Historiequizzen: Horsens Statsfængsel Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen rykker bag tremmer i det tidligere Horsens Statsfængsel. Hvem blev henrettet i fængslet, hvorfor blev de indsatte vanvittige i 1800-tallet og hvilke berømte fanger, har afsonet i Horsens? Få svarene og gæt selv med, når Trine Halle og Jakob Danneskiold-Samsøe, dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

17:30  

Verdens smukkeste togrejser - Nordskotland
Verdens smukkeste togrejser - Nordskotland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Inverness til Wick. Oplev den storslåede natur på ScotRails berømte Far North Line. Turen går fra det skotske højlands hovedby Inverness langs den dramatiske kystlinje og ind i landet. Undervejs udforsker vi nationalparken Alladale, Highland Tweed House og en af Skotlands bedste laksefloder. Turen går bl.a. forbi Dunrobin-slottet, gennem Flow Country til endestationen Wick, som engang var en vikingeboplads.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget
Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget Svend forklarer Karla, at hans hoved vokser, hver gang han lærer noget nyt. Karla bliver meget nysgerrig. Hvor stort kan det mon blive?

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne standser en horde af humdinger + Vovserne redder et superfyrtårn

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Kine vil ændre fortiden med Alfas tidsmaskine. Hun har nemlig afsløret, at hun er forelsket i Finn. Og Ener kæmper mod tiden for at nå klassefesten.

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Der er fart over feltet i dette afsnit af Bamselægen. Samson har kørt hurtigt på sin gokart og har overset Løvi på vejen. Bamselægen Sandra og Portør Ole må derfor komme og sikre sig, at Løvi er okay - både udenpå og indeni. Med en ultralydsscanner sikrer Sandra sig, at alt sidder, som det skal inde i Løvi. Men for en sikkerheds skyld må de en tur på hospitalet med Bamselancen.

17:20  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian
Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian Der er blevet sat børne-fedtfingre på de voksnes vinduer. Motor Mille og Børnebanden får hjælp fra Detektiven Kristian til at analysere fingeraftrykkene. Det sætter dem på sporet af en mystisk person, der giver Langemand ordrer, og som gemmer sig i et fyrtårn.

17:48  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

17:55  

F for får V (3)
F for får V (3)

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

DR1

18:00  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense eller Simon Krogsgaard, der opkøber antikviteter, som han sælger videre på auktioner, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Maribo, Grenå og Sæby. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:00  

Antikduellen (7:12)
Antikduellen (7:12) Antikduellanterne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard handler i Sæby. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense og marskandiser Simon Krogsgaard, Kolding, der opkøber antikviteter og andet, som han sælger videre på auktioner. Og i dag jagter de skatte i Sæby.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 Alle mod 1 er programmet, hvor skøre ideer møder virkeligheden - og i aften er ingen undtagelse! Alverdens fantasifulde eksperimenter bliver prøvet af, og én modig dansker skal forsøge at slå resten af Danmark i en kamp med 100.000 kr. på højkant. Spil med i Alle mod 1 appen, og dyst også mod familie og venner.

DR2

18:15  

Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Ouest) Juli 1940. Adolf Hitler bliver fejret i Berlin. Med en ekstrem voldsom blitzkrig har nazisterne invaderet Belgien og Holland på 18 dage og Frankrig på blot 45 dage. Nazisterne har gjort brug af Pervitin, et metamfetamin, der holder dem vågne. Den nazistiske apokalypse spreder sig til Den engelske kanal, Storbritanniens sidste bastion. I Dunkerque er over 300.000 britiske soldater omringet. Kan Winston Churchill redde dem?

19:10  

Husker du... 2005
Husker du... 2005 Dansk dokumentarserie fra 2015 2005 er et år præget af terror og voldsomme naturkatastrofer. Tusindvis af mennesker mister livet eller kommer til skade. I Danmark står folk i kø for at samle ind til især ofrene for tsunamien. Mikael Simpson oplever katastrofen på tæt hånd og stabler efterfølgende et støttearrangement på benene, og Remee skriver støttesangen Hvor Små Vi Er. Men det er også året, hvor vi får en ny tronarving, ordet Fuck kommer i de danske ordbøger, og vi diskuterer Jørgen Leth's bog Det Uperfekte Menneske.. Sendt første gang 20.10.2015

19:55  

Ben Is Back
Ben Is Back Amerikansk drama fra 2018. Juleaftensdag vender 19-årige Ben uventet hjem til sin familie fra klinikken, hvor han er til afvænning. Bens mor, Holly, er glad for at se sin søn, men bange for, at han ikke kan holde sig fra stofferne - mens hans søster og stedfar frygter, at han vil skabe kaos i deres liv som så ofte før. De næste 24 timer bliver da også temmelig turbulente, mens Hollys kærlighed til sin søn bliver sat på en alvorlig prøve. Medvirkende: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance m.fl. Instruktion: Peter Hedges.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3) Golf for sjov + Sentimental Svampemand

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Lassie kommer hjem
Lassie kommer hjem Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust! De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter Frederik. Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for - sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde Lassie. En eventyrlig rejse begynder for både Frederik og Lassie - begge på jagt efter deres bedste ven! Den hjertevarme historie om venskabet mellem en dreng og hans hund er baseret på roman af Eric Knight.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Pearl Harbor
Pearl Harbor Amerikansk romantisk actiondrama fra 2001. I 1941 er barndomsvennerne Rafe og Danny blevet piloter i det amerikanske luftvåben. Rafe falder for sygeplejersken Evelyn, men forholdet ender brat, da hans fly skydes ned. Danny forsøger at trøste Evelyn, og de to forelsker sig. Men der er mere drama i luften. For Rafe er ikke død - og samtidig planlægger Japan at angribe USA's flådebase i Pearl Harbor. Medvirkende: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale m.fl. Instruktion: Michael Bay.

DR2

21:30  

Sladderhistorie - Mystiske dødsfald
Sladderhistorie - Mystiske dødsfald Hvad har Sidney Lee og Kong Frederik 8. tilfælles? Lever Eik Skaløe som guru i Indien? Og var det tågen, der slog Preben Uglebjerg ihjel? Når døden kommer pludseligt, leder vi ofte efter andre forklaringer, end dem virkeligheden kan tilbyde.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:20  

Portræt af en kvinde i flammer
Portræt af en kvinde i flammer Prisbelønnet fransk drama fra 2019. (Portrait de la jeune fille en feu) Bretagne, 1760. Kunstneren Marianne skal male et portræt af den unge Héloïse. Maleriet skal sendes til Milano til Héloïses kommende brudgom. Men hun vil ikke giftes, og Marianne må male hende i smug om natten, efter de har gået ture om dagen. Langsomt udvikler forholdet sig i en uventet retning, der ændrer alt for de to kvinder. Medvirkende: Noémie Merlant, Adède Haenel, Luàna Bajrami, m.fl. Instruktion: Céline Sciamma.

TVR

21:40  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:20  

The Gunman
The Gunman Fransk-amerikansk actionthriller fra 2015. Lejemorderen Jim Terrier får til opgave at likvidere en afrikansk minister. Otte år senere arbejder Terrier som nødhjælpsarbejder, da han indhentes af sin blodige fortid. Nogen fra hans gamle foretagende ønsker ham død - men hvem? Terrier må finde svaret, inden hans fjender finder ham. Medvirkende: Sean Penn, Idris Elba, Ray Winstone m.fl. Instruktion: Pierre Morel.

02:05  

Beck: Gunvald
Beck: Gunvald Svensk krimi fra 2015. (Beck - Gunvald) En journalist findes mishandlet til døde i sit hjem. Nogle fingeraftryk, der tilhører en berygtet inkassator, fanger Martin Becks opmærksomhed. Men sagen tager en chokerende drejning, og pludselig står den erfarne politimand og hans kolleger over for deres hidtil største udfordring. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

03:35  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Programværterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika - og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen. Og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død.

DR2

01:15  

Topnazistens tilståelse (1:3)
Topnazistens tilståelse (1:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Adolf Eichmann var arkitekten bag det nazistiske Endlösung-program. Efter 2. verdenskrig flygter han til Argentina. Her optager nazijournalisten Willem Sassen en række interview med ham, hvor han praler om sin rolle i Holocaust. Men da Eichmann bliver stillet for retten i 1960'erne i Israel, nægter han alt. Den israelske statsanklager Gideon Hausner går på jagt efter båndoptagelserne, så han kan bevise topnazistens grusomme forbrydelser.

02:10  

Topnazistens tilståelse (2:3)
Topnazistens tilståelse (2:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Det er stadig uvist, hvor båndene med Eichmanns interviews befinder sig. Den israelske statsanklager Gideon Hausner ved, at de kan bevise, at Eichmann lyver. Han fulgte ikke blot ordrer. Ethvert forsøg på at opdrive båndoptagelserne går i vasken. Forsøger nogen bevidst at forhindre, at optagelserne bliver afspillet i retten, fordi de indeholder følsomme oplysninger?

03:05  

Topnazistens tilståelse (3:3)
Topnazistens tilståelse (3:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Den israelske statsanklager Gideon Hausner sætter alt ind på at finde Willem Sassens forsvundne optagelser af Adolf Eichmann. Han vil bevise, at Eichmann er arkitekten bag den "Endelige løsning på det jødiske spørgsmål." Men efterforskningen begynder at afsløre andre hemmeligheder, der går mod den vesttyske regerings interesser - og derfor også mod Israels regerings.

TVR

03:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GOERLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0830151707