Gørlev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 14. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 14. juni 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:20  

Emmas gård (2:3)
Emmas gård (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. Endelig kommer der gedekid. Følg dem fra fødslen via deres første vaklende skridt og ud i haven.

06:30  

Et glimt af Danmark II (1)
Et glimt af Danmark II (1) I denne sæson er Sisse Fisker taget til en by, hvor der er rigtig mange, der arbejder på skæve tider af døgnet. Derfor findes der blandt andet en døgnåben børnehave. Der findes også et cirkus og en berømt ostebutik. Julia Lahme og Lars Aarup er de to livsstilseksperter, der skal finde hoved og hale i de oplysninger og derigennem gætte hvilken by, de er landet i.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Stockholms blodige bandekrig (3:6) Forrådt
Stockholms blodige bandekrig (3:6) Forrådt Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Nytårsaften 2017 bliver en 19-årig lokket i en fælde - endnu en hævnaktion. Flere unge drenge trækkes ind i konflikten. De tvinges til at vælge side mellem grupperne, der nu kalder sig Shottaz og Dödspatrullen. I foråret 2022 har Libaan og foreningen Stoppa Skjutningen et følelsesladet møde med retsvæsenet. En lokal politibetjent prøver at skabe tillid i et område, som mange af beboerne mener er blevet svigtet af samfundet.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:00  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

06:15  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:30  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (29)
Hey Duggee (29)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (47)
Vidundervovsen Vaffel (47)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (1) Bjørn, Nikoline og Jose har vundet en rundvisning i Ramasjang Fængsel hos Mesterdetektiven Kristian. Men da de ankommer, er skurkene flygtet, og Hanne Riffel holder Kristian fanget. Skurkene har en plan: De vil gøre kriminalitet lovligt for altid!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Kontant: Overvåget af forsikringen
Kontant: Overvåget af forsikringen Kære kunde. Vi har i al hemmelighed filmet dig igennem længere tid, mens du passer børn, køber ind og går på arbejde, fordi vi mistænker dig for forsikringssvindel. Med venlig hilsen dit forsikringsselskab. Kontant undersøger, om forsikringsselskaberne selv spiller efter reglerne, når detektiver forfølger kunderne med skjult kamera. Vært: Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

09:45  

Høgh og astronauten - min krop til grænsen (4:6)
Høgh og astronauten - min krop til grænsen (4:6) Lykkes det at få en racerbil op på 200 km i timen på en isglat bane? Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder racerkører og Le Mans-vinder Michael Christensen. Hvordan reagerer en astronautkrop på G-påvirkning? Og har en sportsvært reaktionsevner til at få racerbilen rundt i de glatte sving?

10:15  

Husdrømme på Sicilien (3:8)
Husdrømme på Sicilien (3:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Det er påske på Sicilien, og Marie og Bill har taget nogle venner med, der skal hjælpe med renoveringen. Planen er at bytte det gamle køkken ud med et moderne køkken - men i sidste øjeblik kuldsejler planerne.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid
Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid I over 30 danske havnebyer dominerede stålskibsværftet, der var en af landets tungeste industrier. Industrien blomstrede bag toldmure, men lukkede med globaliseringen. Vi ser tilbage på mastodonterne og går på jagt i Nakskov og Munkebo, hvor man byggede hele bydele til værftet.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Systuer i alle kældre
Da Danmark blev flettet sammen: Systuer i alle kældre Den jyske hede var Danmarks tekstil centrum frem til 1990'erne, hvor østeuropæiske syersker overtager maskinerne. Vi finder det gamle tøj frem og går på tekstilsafari i Ikasts villakvarterer, og følger eventyret hele vejen til nedturen i fabrikskvartererne.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (3:25)
Antikkrejlerne XXII (3:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (2:25)
Antikkrejlerne XXII (2:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

09:25  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:20  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være sømand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg en hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres store saftige burgere. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (20)
Bonderøven 2016 (20) Der er travlt på Kastaniegården i sæsonens sidste afsnit af Bonderøven. De to nye skorstenspiber bliver nænsomt løftet på plads på stuehuset, så nu kan Frank for første gang tænde op i masseovnen for at se, om røgen kommer ud, hvor den skal. Koen Leonora bliver håndmalket, så der kan laves smør, og så kommer en italiensk murer på besøg. Han skal pudse gulvet i badeværelset med en blanding af kalk, cement og marmorpulver, ligesom man gør i Venedig.

12:15  

Bonderøven 2016 (19)
Bonderøven 2016 (19) Kastaniegårdens kålhøst og ciderproduktion er gået rigtig godt i år. Filderkraut og rødkål er blevet store og flotte, og der er kommet hele 1000 liter cider ud af 1430 kg æbler. Og på førstesalen er Frank gået i gang med at slå flettepil, som underlag til pudsning, i vindueshvælvingerne.

12:45  

Nak & Æd - en krokodille i Zambia
Nak & Æd - en krokodille i Zambia Ved Luangwafloden i Zambia lever verdens største reptil, krokodillen. Drengene har slået lejr det farligste sted de kan komme i tanke om - i telt lige op ad flodbredden hvor det gigantiske dyr lever og jager. Hvis ikke krokodillen finder dem først, vil de prøve at få fat i en lille krokodille til gryden.

12:45  

Nak & Æd - en bavian i Zambia
Nak & Æd - en bavian i Zambia Gensynsglæden er stor, når drengene vender tilbage til Zambia. Denne gang har de taget julen med til Afrika, når de vil nedlægge og servere en julemiddag med bavian for Thor. Derfor har de også taget en lille gave med, fra et tidligere program, som Thor skal smage.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 6:6 - Jeg har sådan helt nervøs mave
Fantino og Bonde på Dansktoppen 6:6 - Jeg har sådan helt nervøs mave Når dagen er omme, har Maria og Christian sunget deres sang på Kandis' scene i danseteltet på Sindal Marked. De er i god tid, så de kan nå lydprøve, sokkeindkøb og et par bajselademadder til at dulme nerverne. Radio Sindal på 104,1 Mhz får de også tid til at aflægge besøg hos, og så har dansktopsanger Lotte Riisholt specialiseret sig i at få publikum med sig, når hun er på scenen. Hendes gode råd er det sidste Maria og Christian bliver klædt på med inden deres finale-optræden med "Vi Kan Godt Li' Bajer".

14:00  

Made in Denmark II (4:8)
Made in Denmark II (4:8) I Made in Denmark tager syv nye passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. Kunsthåndværkerne mødes denne gang i Lystrup nord for Aarhus. Her står Anders klar til at vise, hvordan han arbejder i beton. Det simple byggemateriale bliver en stor udfordring for de seks øvrige deltagere, der virkelig får sin sag for.

14:00  

Made in Denmark II (3:8)
Made in Denmark II (3:8) I Made in Denmark tager syv passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. I denne uge besøger kunsthåndværkerne træmanden Jonas i Sorø. Det bliver et par dage, hvor der skal arbejdes med store maskiner. Meget større end flere af deltagerne er vant til. Det hårde træ volder især problemer for guldsmeden Camilla og floristen Effi, der til daglig arbejder i silke.

14:45  

I hus til halsen IV (2)
I hus til halsen IV (2) I 2008 køber Lars og Mariane deres drømmehuse i Kolding. Efter overtagelsen opdager parret, at kælderen er inficeret med skimmelsvamp. Og da forsikringen ikke dækker, må Lars og Mariane både optage nye lån og udføre dele af renoveringsarbejdet i fritiden. Da kælderen står færdig, forsøger Lars og Mariane at redde økonomi og forhold ved at sætte huset til salg - men uden held. Lars rammes af stressrelateret angst og parret bliver skilt. Efter flere prisnedsættelser og mere end 900 liggedage er huset stadigvæk til salg. Nu får parret hjælp af ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg, men er det nok til at få huset solgt?

14:45  

I hus til halsen IV (1)
I hus til halsen IV (1) Lykken er stor, da Gitte overtager sit hus i den vestjyske by Ulfborg i 2008. Men få år efter rammes hun af en stressrelateret depression og tilværelsen forandrer sig drastisk. Efter en længere sygemelding må Gitte gå fra at være konsulent til receptionist, hvilket presser hendes økonomi til det yderste. Boligen sættes til salg og den 20-årige søn Bjarke flytter midlertidigt hjem til sin mor for at hjælpe til med huslejen. Nu bor Bjarke og Gitte sammen på femte år, for køberne bliver væk. Og nu truer tvangsauktionen, da afdragsfriheden på Gittes lån snart udløber. Heldigvis tager ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg turen til det vestjyske og gør huset salgsklart. Men lykkes det at sælge huset, så mor og søn kan flytte hver til sit?

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

12:30  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:45  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:20  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

13:30  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

13:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:40  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

14:52  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med kukur og cola
Kender Du Typen? 2021 - Med kukur og cola "Kender Du Typen?" besøger Frederiksstaden i København, hvor programmets hovedperson er stolt af at kunne få kredit på alle sine lokale stamsteder. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der skal have sin yndlingstobak opkaldt efter sig - og Anne kommer på kant med hovedpersonen, som har en stærk holdning til cola. Vært: Anna Lin

16:00  

Columbo: Ord, som dræber
Columbo: Ord, som dræber Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: How to Dial a Murder) Columbo får lejlighed til at møde den berømte psykolog dr. Mason, der er specialist i bevidsthedskontrol. Columbo mistænkter dr. Mason for at have brugt sin viden til at begå et raffineret mord på sin assistent. Medvirkende: Peter Falk, Nicol Williamson, Kim Cattrall m.fl.

17:10  

Downton Abbey III (7:10)
Downton Abbey III (7:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Bates bliver sat på fri fod, og en glad og lettet Anna tager imod ham. Samtidig ønsker Matthew omlægge driften af godset, men kan han overbevise Robert om, at det er en god ide? Blandt tjenestefolkene giver O'Brien Thomas gode råd, men der stikker noget under.

DR2

17:25  

Forladt formue søger ejer (3:4)
Forladt formue søger ejer (3:4) I sin jagt efter ejeren til den forladte formue får Anders afgørende nyt og en særlig type husholdningsmaskine spiller pludselig en stor rolle i sagen Men ejermanden er stadig ikke fundet og Anders må tage nye metoder i brug.

17:55  

Fantastiske Forvandlinger II - England (3:6)
Fantastiske Forvandlinger II - England (3:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I England er et gammelt el-kraftværk er i dag et af klodens mest berømte kunstmuseer, et nedlagt søfort er forvandlet til luksushotel og verdens første undervandstunnel er nu en koncertsal. Kulturen er flyttet ind i de gamle ingeniørmesterværker fra den industrielle revolution. Sendt første gang 24.11.2016

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Vovserne redder en gigantisk kylling + Mighty Pups - Supervovser: Vovserne standser Haralds kuldegys

16:50  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

17:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

17:25  

Spookys
Spookys

17:46  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

17:51  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

17:55  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Den store muredag
Frank & Kastaniegaarden - Den store muredag Frank får besøg af et stort murersjak, der skal hjælpe ham med at få styr på stuehusets østgavl, som har drillet i årevis. Der skal laves kalk og filses, men der skal også tilses tomatplanter og nektarintræ i gartnerierne.

20:30  

Hammerslag 2022 - Vilde kvadratmeter
Hammerslag 2022 - Vilde kvadratmeter Nogle huse er bare lige en tand større og vildere end de andre huse på vejen. I denne omgang af Hammerslag byder vært, Tina Müller, indenfor i to boliger i det sønderjyske, hvor der bestemt ikke er sparet på noget. Christian Torp og Mira Lie Nielsen er oppe imod Kristine Virén og Lars Lyng, når turen først går til Haderslev, hvor prisen skal gættes på hele 397 kvadratmeter bolig beliggende direkte ned til dammen og endda med eget lysthus. Turen går derefter til Padborg, når holdene skal se et hus, der er bygget ud fra devisen at bygge "Padborgs fedeste hus".

DR2

18:25  

Historien om mennesket - med Rane Willerslev (4:4)
Historien om mennesket - med Rane Willerslev (4:4) Her kigger Rane Willerslev ud i menneskets fremtid. Teknologiske og videnskabelige fremskridt har givet mennesket mulighed for at påvirke vores egen evolution. Men hvad kan vi med de nyeste teknikker indenfor genmanipulation og hvad vil vi? Er mennesket på vej mod udødelighed, udslettelse eller måske endda en helt ny menneskeart?

18:45  

5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden
5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard netop det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om kærligheden. De 5 skarpe: Den ubevidste kærlighed, Forelskelsen, Forførelsen, Beslutningens kærlighed og Næstekærlighed Medvirkende: Pia Søltoft, Centerleder, Søren Kierkegaard Forskningscenteret Tilrettelæggelse: Bjarke Stender www.dr.dk/tro

19:05  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

19:25  

Florence Nightingale - Supersygeplejerske (1:2)
Florence Nightingale - Supersygeplejerske (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2022. (Florence Nightingale - Nursing Pioneer) Under Krimkrigen bliver Florence Nightingale i 1854 sendt til fronten, hvor hun hurtigt opdager, at de britiske soldater oftere dør af smitsomme sygdomme og infektioner end af deres sår. Trods mangel på alt, uhumske forhold og markant modstand etablerer hun disciplin og et højt niveau af hygiejne. Hendes retningslinjer redder tusindvis af liv. Hjemme i London efter krigen etablerer hun verdens første skole for sygeplejersker.

20:10  

Florence Nightingale - Supersygeplejerske (2:2)
Florence Nightingale - Supersygeplejerske (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2022. (Florence Nightingale - Nursing Pioneer) Efter Krimkrigen bliver Florence Nightingale hyldet som en heltinde i England. Hun går med det samme i gang med at reformere militære og civile hospitaler - bl.a. ved hjælp af statistik. I løbet af sit liv trodser hun sin familie, læger og militærfolk. Hendes metoder bliver udbredt til resten af Det Britiske Imperium. Da hun selv bliver syg, fortsætter hun alligevel sit pionerarbejde, og er med til at forme den moderne verden.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Ved hjælp af sin McPrægtig 3000, et spejl med en hypnotisk kraft som forskønner virkeligheden, er det lykkedes McFælde at lokke og indfange en påfugl. Dette værktøj kan også vise sig at være effektivt, når det skal bruges mod Petronix-redderne.M

18:30  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12) Rur-fjæs + Patrick dyresitter

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn En gigantisk, strøm-ædende energifugl angriber byens elværker. Van Alten familien må på vingerne for at bekæmpe denne smukke, men dødbringende skabning.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Med livet i hænderne: Bag de røde døre
Med livet i hænderne: Bag de røde døre Traumecentret på Rigshospitalet er normalt lukket land. Men nu får du lov at se, hvad der sker bag dørene. Her kæmper nogle af landets dygtigste specialister for at redde liv. Du kan også opleve det særlige univers nede i Rigets kældre. Få et unikt kig ind i hele landets hospital og kom tæt på de ansatte, der hver dag står med livet i hænderne.

21:55  

Beck: Advokaten
Beck: Advokaten Svensk krimi fra 2006. (Beck - Advokaten) Den kendte advokat Patrik Hansson bliver myrdet i sin lejlighed af en maskeret mand, mens det lykkes hans veninde at slippe fra overfaldet med livet i behold. Mistanken retter sig mod et multinationalt firma, som var ved at tabe en vigtig retssag til Hansson. Men efterhånden bliver det klart for kriminalkommissær Martin Beck, at firmaet ikke var den flamboyante advokats eneste fjende. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Patrik Hansson: Dan Ekborg. Instruktion: Kjell Sundvall.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (10:12)
Alene i vildmarken USA VIII (10:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Deltagerne mærker for alvor følgerne af udmattelse og underernæring. Mens nogle får nye ideer til, hvordan de kan skaffe flere kalorier, forbereder andre sig på at holde så længe som muligt. Men efterhånden som eksperimentet fortsætter, risikerer de alle at blive taget ud af konkurrencen.

DR2

21:00  

Frontlinje Bornholm (3:5) En rød sild
Frontlinje Bornholm (3:5) En rød sild Historikerne Bjørn og Peter er kommet på sporet af en pengebeholdning, der efter sigende lå i et hus på Norlandet på Bornholm, og som under den kolde krig skulle sikre øen overlevelse, hvis den blev afskåret af Sovjetunionen. Truslen var nær og den blev taget dybt seriøst af myndighederne, ikke mindst Forsvarets Efterretningstjeneste. FE's rapporter fra 1970'erne viser sig at gemme på mange åbenbaringer.

21:30  

Nyrup - søn af en udstødt: Tvangsanbragt på ubestemt tid
Nyrup - søn af en udstødt: Tvangsanbragt på ubestemt tid Poul Nyrup Rasmussens far blev som dreng tvangsanbragt på en åndssvageanstalt i syv år. Hans ophold på øen Livø i Limfjorden blev skæbnesvangert for hans liv og kom til at præge hele familien. Poul fik aldrig talt med sin far om de oplevelser, han havde på Livø. Nu søger han svar på, hvad faren oplevede på øen og hvad det gjorde ved ham - måske kan han lære noget af fortiden, som han kan bruge i sit nutidige arbejde med psykisk sårbare unge.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

The United States vs. Billie Holiday
The United States vs. Billie Holiday Amerikansk drama fra 2021. I 1939 skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen Strange Fruit, som handler om lynchning i USA's sydstater. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang. Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, og man ønsker handling fra højeste sted. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen. Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams m.fl. Instruktion: Lee Daniels.

TVR
DR1

00:30  

Mere voksen end Bjerrehuus III (4:6) - Er Oliver blevet voksen?
Mere voksen end Bjerrehuus III (4:6) - Er Oliver blevet voksen? Mon Danmarks drengerøv nr. 1 endelig er blevet voksen? Oscar ser i hvert fald en helt ny side af sin far, efter han er flyttet hjemmefra. Men der er måske også en helt særlig grund til, at Oscars far har ændret sig? Oliver har fået en diagnose, som absolut ikke kommer bag på Oscar.

00:50  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

00:55  

Taggart: Blodets bånd
Taggart: Blodets bånd Skotsk krimi fra 1998. (Taggart: Bloodlines) Til offentlighedens højlydte protester sættes Susan Kellar på fri fod efter en livstidsdom for en påsat brand, der kostede en hel familie livet. Taggartholdet bliver sat til at beskytte hende, og det er ikke nogen simpel opgave. For kort efter Kellar er blevet løsladt, bliver hendes voksne datter fundet myrdet. Nogen er ude efter hævn - men hvem? Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Susan Kellar: Aline Mowat. Instruktion: Alan MacMillan.

02:35  

Antikkrejlerne XXII (1:25)
Antikkrejlerne XXII (1:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:35  

Antikkrejlerne XXI (25:25)
Antikkrejlerne XXI (25:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:25  

Husdrømme på Sicilien (1:8)
Husdrømme på Sicilien (1:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) I oktober 2018 køber det svenske par Bill og Marie det forfaldne Palazzo Cirillo i byen Termini Imerese på Sicilien. Nu skal den lyserøde rønne forvandles til deres nye sommerhjem. For at kunne gennemføre projektet for rimelige penge er de nødt til at renovere så meget som muligt selv. Målet er at få huset klar til julen 2019.

03:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:50  

Playboys hemmeligheder (5:12) Beskidte penge
Playboys hemmeligheder (5:12) Beskidte penge Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-firmaet blev fremstillet som et imødekommende sted for kvinder, men to tidligere ansatte, Miki Garcia og Playboy-bunny P.J. Masten, afslører her den voldsomme seksuelle chikane, de blev udsat for på vej op ad rangstigen i virksomheden.

01:30  

Playboys hemmeligheder (6:12) Den store løgn
Playboys hemmeligheder (6:12) Den store løgn Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Tidligere Playmates fortæller om deres tid som modeller for Playboy. De beskriver et hårdt miljø med stoffer, pornografi og prostitution. Omstændigheder, som i 1980 fik Miki Garcia til at vidne mod Playboy foran Reagan-administrationens pornografi-kommission.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GOERLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0608070801