Gørlev
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 5. september 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 5. september 2023

DR1

05:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater (5:8)
Timian, tonic og tomater (5:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Lisa Lemke laver mad med syre - den grundsmag, som vækker andre smage til live. Hvilke tomater skal man bruge for at få den perfekte bruschetta? Lisa og hendes venner disker også op med opskrifter på havtornsmarmelade, syltede rabarber og ceviche. Lisa holder vinaigreskole, og Zeina laver en varm tomatsalsa.

06:00  

Timian, tonic og tomater (4:8)
Timian, tonic og tomater (4:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Det skal handle om umami - den femte grundsmag. Lisa Lemke og hendes venner tester, hvilke dåsetomater der er bedst. Der laves ramenbouillon, nougat og æblekage, og Sandra viser, hvordan man steger den perfekte bøf.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Agent Samsam - PET's værste mareridt (3:4)
Agent Samsam - PET's værste mareridt (3:4) Har den spanske domstol taget fejl af, hvilken syrisk oprørsgruppe Samsam tilhørte? DR's mellemøstkorrespondent Puk Damsgaard og retsanalytiker Louise Dalsgaard graver sig ned i hans rejser til Syrien for at finde ud af, om han kæmpede for Islamisk Stat. Det fører dem frem til en af de krigere, som spanierne mener, at Samsam har "terrorfinansieret", men som de aldrig har afhørt. I Danmark er der pludselig politisk flertal for at få hele Samsam-sagen undersøgt i en kommission.

08:10  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden Jesper Buch har investeret en halv million kroner i en ultralyds-renser til sugerør. Men kan de to opfindere af sugerørs-renseren også sælge den? I virksomheden Selvtid forsøger Helena og Sofie at bevise, at man kan lave en abonnementsforretning ud af akvarel-maling.

08:10  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Sarah og And (37)
Sarah og And (37)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Hjertet (8)
Bamselægen - Hjertet (8) Rosas bamse Luna er hele tiden meget forpustet, og det stopper ikke rigtig af sig selv igen. Derfor må Rosa og Luna ind til Bamselægen for at få undersøgt Luna. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Rosa gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Rosa at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Luna. Så der skal både lyttes på lunger og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Luna kan blive rask.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (52)
Hey Duggee (52)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (54)
Vidundervovsen Vaffel (54)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (4) Jose, Bjørn og Nikoline udspionerer skurkene i skoven. Hella har lagt en snu plan, som skal lokke Kristian i en fælde. Vil det lykkes?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Dyrehospitalet (4:8)
Dyrehospitalet (4:8) Svensk dokumentarserie. Hundehvalpen Cleo har muligvis en uhelbredelig sygdom. Dværgschnauzeren Raffe arbejder som personlig assistent, og det er noget, den kan lide. I Argentina er et af verdens mest storslåede vildmarksprojekter i gang, 100 jaguarer skal slippes fri.

09:35  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Rocky må betale en ret høj pris, fordi han aldrig har fået lært sig hvad der kan spises - og hvad man faktisk skal holde sig fra. I Argentina skal der for første gang slippes tapirer ud i den vilde natur - og så må kamelen Victoria have beskyttelse, for hendes mage er så ond mod hende. Nordvision fra Sverige.

09:35  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Agnes bliver dårligere og dårligere, og dyrlægen sender hende videre til specialister. Pytonslangen Zafira har svært ved ånde, og så er der en mordgåde, der skal løses, for hvem har myrdet dronningen? Nordvision fra Sverige.

09:35  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Gizmo er blevet kørt ned af en bil, og den behøver akut hjælp. Næsehornet Namakula kan enten blive mor eller blive historisk! Hesten Mio beviser, hvorfor den fuldt ud fortjener kælenavnet Stålhesten.

10:05  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Efter fire år er det blevet tid til at tage afsked med Torstens have. Det er med stort vemod, at de fire venner forlader gården, men der er også store planer og forventninger til fremtiden. Men først skal årets konkurrence afgøres. Hvem er det lykkedes at fremavle den største dahlia?

10:35  

Min have IV (3:7)
Min have IV (3:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Tromsø har Line skabt en imponerende oase på en lille haveplet. Heidi besøger botanisk have. Steinar er forkølet og tyr til medicin fra urtehaven.

10:35  

Min have IV (2:7)
Min have IV (2:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) Maria har lavet en have med mange hvilepladser - sådan at den kan nydes, når formen er elendig. Dag sylter grønne tomater, og Stine laver et blomsterbord.

10:35  

Min have (2:9)
Min have (2:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Besøg Sylvia Eidviks smukke have på Snarøya, hvor hun fortæller om sine yndlingsblomster, pæoner og hortensia.

10:35  

Min have (1:9)
Min have (1:9) Norsk haveserie fra 2018. (Hagen min) I bydelen Vaterland i den gamle by Fredrikstad opnår haveejerne meget på meget lille plads. Gartner Steinar Johansen giver gode råd om beskæring, snedker Stine Bjørnstad laver et redskabsskur, mens kokken Dag Tjersland får en lækker marmelade ud af Vaterlands sure druer.

11:05  

Loppemarkedstips (6:6)
Loppemarkedstips (6:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en 200 år gammel kiste i Täby. Antikeksperten Mats Bergstrand viser prisbilligt glas fra Iittala og Orrefors. Sofia investerer i en bordlampe.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (9:25)
Antikkrejlerne XXIV (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (7:25)
Antikkrejlerne XXIV (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (8:25)
Antikkrejlerne XXIV (8:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:20  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

09:30  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn I dag er Sebastian på en nærmest umulig mission! Han har én dag til at finde et af de største, og mest sjældne dyr i Afrika - det sorte næsehorn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at falken er et flyvende jagtgevær? Se med når Kristian og Katrine flyver med falke, og se om det lykkes dovne Jæger-Jørgen at få sin helt egen jagtfalk.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - K
Skæg med bogstaver - K Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet K, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en kost til sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven
Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven Klodens kontinenter samles på Kastaniegården: Asiatiske sojabønner, sydamerikansk quinoa og dansk boghvede - som oprindeligt også stammer fra Asien. Alma og Johan hjælper til med at få boghveden i hus, Frank spiser hjertenødder, og katten hjælper med at smage på sojabønnerne. Og så får Haapioen - den finske stammebåd - en gang nykogt, finsk tjære.

12:15  

Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

12:55  

Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8)
Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8) Sæson 2 (2011). Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

13:00  

Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8)
Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8) Sæson 2 (2011). Det er i slutningen af januar og jagtsæsonen lakker mod enden for denne gang. Jørgen og Nikolaj er taget til Norddjurs for at nedlægge en sikahjort. Under denne jagt gælder det om at være stille, for sikahjorten er meget sky. Vil det lykkes Jørgen at få nedlagt en - eller skal Nikolaj i stedet tilberede den ræv, som er alternativet? Sendt første gang 20.11.11

13:30  

I hus til halsen - Hals (6:8)
I hus til halsen - Hals (6:8) I syv år har 84-årige Hanna forsøgt at sælge sit hus, der er placeret i et sommerhusområde i Hals. For huset minder allermest om et parcelhus, og det er ikke det, de potentielle købere i området ønsker. Så ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester står foran en kæmpe opgave, når de skal forvandle murstensvillaen med med de mange, tunge møbler til det lette og luftige sommerhus, køberne drømmer om. For Hanna kan ikke længere holde til at bo i huset alene, og for Hannas datter er tanken om, at hendes mor skal tilbringe en vinter mere i det øde sommerhusområde helt ubærlig.

14:30  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:00  

Vilde venner III (9)
Vilde venner III (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal reparere et bæverhegn, bygge advarselsskilte, som kan give ro til nogle babysæler og finde en kongesnog, som er stukket af hjemmefra.

12:20  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

12:35  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de sporty tøser fra Rainbow Racers kæmpe imod de bebrillede, selebærende Computernørderne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Odder Sygehus' gamle og uhyggelige operationsafsnit og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Vippestolen (3)
Heino fikser alt - Vippestolen (3) Marie har ringet til Heino, fordi hendes stol vipper, og det er jo faktisk ret farligt, mener Heino. Han går straks i gang med fuksvansen, men får måske savet lidt for meget af.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:05  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

14:45  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

16:10  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

17:05  

Jordemoderen IV (10:10)
Jordemoderen IV (10:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Familien Asbæk (2:6)
Familien Asbæk (2:6) Patricia troede ikke rigtig på sønnens skuespillerdrømme, men Pilou Asbæk holdt heldigvis fast, så han nu kan invitere mama med til sin store Game of Thrones-premiere i København. Thomas og Tania finder de helt rette ejere til to store værker fra USA, mens Martin gør galleriet klar til en af årets mest hypede udstillinger med Kasper Eistrup.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig
Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig Der er ingen, der gider at lege med Karla og hendes nye løbehjul. Hvis bare alle i hele verden var præcis som hende, ville det være meget sjovere.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en tjener-bot + Vovserne standser en tærte-klon

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:25  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

17:27  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

17:30  

Trex
Trex Simon får uventet hjælp til at finde Trex. Men vil han kunne få sit husdyr ud af Torleifs klør?

17:35  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

DR1

18:00  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen handler i Skanderborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House og Loppehuset i Randers og Michael Christiansen fra Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Skanderborg.

18:00  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen handler i Assens. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House og Loppehuset i Randers og Michael Christiansen fra Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Assens.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (2:6)
Danmarks næste tøjdesigner (2:6) I programmet får de tolv udvalgte designere den glædelige nyhed, at de er videre i konkurrencen og med i feltet om at lande den vildeste aftale med købere fra den øverste hylde i tøjbranchen. Deres første store opgave bliver at designe et scenesæt til popsangerinden Saint Clara, der vil komme og bedømme deres færdige kreationer sammen med dommerne Søren og Anja. Det kræver blod, sved og ikke mindst tårer fra de tolv udvalgte designere, der er presset til det yderste, og da to designere bliver stemt ud af konkurrencen, bliver det hele pludselig alvorligt.

DR2

18:00  

Vilde hoteller: Marokko
Vilde hoteller: Marokko Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold.. Denne gang er han rejst til Marrakech for at besøge et moderne riad-hotel bygget af lokale håndværkere og indrettet med traditionelt design. Sendt første gang 12.05.2016

18:30  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Da nøgenbilleder af Marilyn dukker op i 1952, frygter alle, at hendes spirende filmkarriere er slut. Men Marilyn var sin tids Kim Kardashian. Hun bruger skandalen til sin fordel og kickstarter en holdningsændring til kvinders seksualitet. Professionelt afslører hun et unikt komedietalent i bl.a. Gentlemen foretrækker blondiner og bruger sin nye stjernestatus til at kæmpe for ligeløn.

19:15  

Forunderlige fyrtårne (1:3) Eddystone Rock
Forunderlige fyrtårne (1:3) Eddystone Rock Britisk dokumentarserie fra 2021. (Secret Life of the Lighthouse) Den Engelske Kanal, 1695. To britiske handelsskibe forliser på Eddystone-revet 14 km syd for Plymouth. Det bliver startskuddet på et dristigt ingeniørprojekt, der kommer til at redde tusindvis af liv - og etablerer en rettesnor for klippefyrtårne i hele verden. Men på Eddystone Rock bliver tre tårne smadret af havet, fortæret af flammer og undermineret af klipperne, inden det lykkes at bygge et tårn, der kan modstå havets rasen.

20:00  

Uforglemt: Liget i skorstenen (1:3)
Uforglemt: Liget i skorstenen (1:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Unforgotten) En gruppe bygningsarbejdere gør et uhyggeligt fund. I en skorstenskanal finder de resterne af et lig. Det bliver sag for Sunny Khan, der stadig sørger over tabet af sin kollega Cassie Stuart. Cassies afløser, Jess James, har lige fået at vide, at hendes mand har en affære. Og hun og Sunny går skævt af hinanden lige fra begyndelsen.

TVR

18:00  

F for får V (7)
F for får V (7)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da McFælde og hans håndlangere forsøger at fange en surikat, ender de med at udgrave og ødelægge hele deres levested. Nu må Petronix-redderne redde surikaternes levested, så de kan komme hjem igen.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (6)
Svampebob Firkant VIII (6) Sur-sød blæksprutte + Den stirrende kunstner

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Den nyligt optøede mormor, Tammi, får fat i de magiske krystaller og bruger sine overnaturlige kræfter på måder hendes børnebørn ikke bryder sig om.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:55  

Mord i skærgården: Olivia
Mord i skærgården: Olivia Svensk krimiserie fra 2022. (Morden i Sandhamn: Olivia) Børnene fra et ungdomshjem er på udflugt i skærgården, da en dreng og en pige stikker af. Drengen stjæler en båd og sejler væk fra øen - men alene. Hvad er der blevet af pigen? Er hun blevet bortført?

23:25  

Next Level Chef II (6:15) Sukker, te og rom
Next Level Chef II (6:15) Sukker, te og rom Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Gordon Ramsay synes, at holdene har brug for lidt inspiration, så han har fået en TikTok-stjerne til at synge næste opgave: Deltagerne skal lave en ret med sprut i. Men det er noget af en udfordring for mindst én af deltagerne, som ikke drikker alkohol.

DR2

21:30  

Hvad siger din stil? - Ingen fest uden bling i 00'erne
Hvad siger din stil? - Ingen fest uden bling i 00'erne Maja Malou Lyses stil er stærkt inspireret af 00'ernes mode, særligt Y2K-stilen, og Anna misunder hendes garderobe. Men var de kvindelige popidoler egentlig, hvad de så ud til dengang? Hvordan ser Y2K-stil ud, og hvorfor er den tilbage?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Modeikonet Mary Quant
Modeikonet Mary Quant Britisk dokumentar fra 2021. (Quant) Miniskørt og hot pants. Hvis det kan forarge den ældre generation, er det godt. Den britiske modesigner Mary Quant fører an i et opgør med efterkrigstidens konservative mode og bliver et markant stilikon i 1960'erne og 70'erne. Hun indgår et innovativt partnerskab med frisøren Vidal Sassoon og opbygger et globalt modeimperium. Her fortæller bl.a. modellen Kate Moss og designeren Vivienne Westwood om Quants markante indflydelse på modeverdenen.

22:40  

Sara Omar skal gøres tavs (3:3)
Sara Omar skal gøres tavs (3:3) Dokumentarserien starter som et portræt af en prisvindende forfatter i gang med sin tredje roman, men pludselig bliver vi hvirvlet ind i et voldsomt opgør i den danske kulturverden. Nu flytter konflikten også ind i retssalene, hvor Sara Omar kæmper mod folkene bag et kuldsejlet filmprojekt. Imens retten går sin gang, fyger rygter, anklager og dødstrusler om ørene på Sara Omar, som endnu en gang konstaterer, hvor meget forestillingen om familiens ære stadig betyder i det miljø, hun kommer fra.

TVR
DR1

00:10  

The Twilight Saga: Eclipse
The Twilight Saga: Eclipse Amerikansk adventure-drama fra 2010. Teenagepigen Bella befinder sig igen i stor fare. En mystisk morder er på spil, og en ondskabsfuld vampyr er ude efter hævn. Samtidig må Bella vælge mellem sin kærlighed til Edward og sit venskab med Jacob - og hun ved, at hendes beslutning kan antænde fejden mellem vampyrerne og varulvene. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl. Instruktion: David Slade.

02:05  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

03:00  

Antikkrejlerne XXIV (6:25)
Antikkrejlerne XXIV (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:00  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) Svensk dokumentarserie. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes, så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes!

DR2

00:10  

VISION II - TopGunn
VISION II - TopGunn Følg TopGunns vilde rejse fra rapper til forretningsmand. TopGunn leverer festen med kæmpehits på stribe! Men få ved, at han arbejder stenhårdt på en karriere som forretningsmand. Og for hovedpersonen selv er rejsen kun lige begyndt.

00:40  

Bevisets byrde (4:4) Den hemmelige undersøgelse
Bevisets byrde (4:4) Den hemmelige undersøgelse Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Burden of Proof) Som led i efterforskningen indvilliger Margie i at blive hypnotiseret. Men familien Pandos taler ikke sammen. Politiet fortæller Stephen, at hans forældre er stadig mistænkt i sagen. Han opdager også, at der har været en hemmelig undersøgelse. Men nye beviser giver bagslag, og både efterforskerne og Stephen må se i øjnene, at prisen for at nå frem til sandheden kan blive ekstrem høj.

01:45  

Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (2:4)
Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (HIGH!) En livsændrende beslutning. Michaella befinder sig pludselig i Peru. Her foregiver hun først at være turist ved Machu Picchu, inden hun får udleveret 12 kg kokain, som hun beslutter at tage med ud i lufthavnen.

02:15  

Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2)
Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2020. (Ku Klux Klan An American Story) I 1960'erne vækkes Ku Klux Klan til live igen - og spreder rædsel, terror og død. Det sker i kølvandet på borgerrettighedsbevægelsen anført af Martin Luther King og Malcom X. Men på grund af politisk pres går FBI i offensiven - hvilket opløser klanen i mindre racistiske fraktioner. I dag er Ku Klux Klan og andre hadgrupper igen i fremmarch - og deres voldelige aktiviteter er taget til efter Trumps valgsejr.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GOERLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0830151715